Naam: OfficeRnD – Exact connector
Opdrachtgever: UwDigitaleBoekhouder.nl B.V.
Categorie: koppeling

Omschrijving

Voor het bedrijf UwDigitaleBoekhouder maakten wij een koppeling tussen twee essentiële softwareapplicaties.

De efficiëntie verhogende maatwerkconnector stroomlijnt het factureringsproces tussen de beheeromgeving voor kantoorverhuurders OfficeRnD en het administratie-/boekhoudpakket van Exact.

Probleem

In de oude situatie is er veel dubbel en handmatig werk nodig om ervoor te zorgen dat beide systemen actueel zijn. Dit leidt tot veel tijdverlies. Ook is er een grotere kans op fouten. De ontvangen betalingen moeten dagelijks handmatig worden verwerkt in zowel OfficeRnD als Exact. Dit om te voorkomen dat huurders onterecht betalingsherinneringen ontvangen.

Oplossing

Na inventarisatie en diverse gesprekken met de gebruikers over de werkwijze is besloten dat OfficeRnD de leidende applicatie is en de koppeling zorgdraagt voor het actueel houden van de onderliggende administratie. De koppeling is bidirectioneel, waardoor acties in twee richtingen mogelijk is.

Hierdoor kunnen medewerkers de administratie in Exact uitvoeren en wijzigingen komen dan automatisch door in OfficeRnD.

Resultaat

De maatwerkkoppeling stroomlijnt het factureringsproces tussen OfficeRnD en Exact. Van het aanmaken en versturen van de maandelijkse facturen, tot het boeken van ontvangen betalingen, en het automatisch sturen van betalingsherinneringen. De bidirectionele koppeling zorgt er ook voor dat de data in beide systemen up-to-date zijn.

Het levert de gebruikers een substantiële efficiëntiewinst op en door middel van het rapportagesysteem zijn fouten direct op te sporen en door de gebruikers te herstellen zonder tussenkomst van (dure) specialisten.

OfficeRND koppeling

Voordelen

De datakoppeling:

  • vermindert het aantal handelingen
  • verlaagt de kans op fouten en verhoogt efficiëntie
  • houdt gegevens overal actueel.

Benieuwd?

Wil jij een maatwerkkoppeling met OfficeRnD of wil je meer weten over wat API-koppeling voor jouw bedrijf oplevert?

Vul jouw contactgegevens in via het contactformulier. Wij nemen direct contact met je op.