Naam: Tjilpie.nl
Opdrachtgever: Tjilpie
Categorie: maatwerk

Omschrijving

Voor het online platform dat klanten koppelt aan klussers ontwikkelden wij de nieuwe versie. Dankzij de nieuwe architectuur en beheeromgeving van Tjilpie.nl is het mogelijk het platform landelijk uit te rollen en stapsgewijs nieuwe functies te introduceren.

Probleem

Op basis van een haalbaarheidsonderzoek hebben de initiatiefnemers een testversie laten ontwikkelen. Na de succesvolle pilotfase is besloten het concept landelijk uit te rollen en hiervoor nieuwe software te laten ontwikkelen. De voornaamste reden hiervoor is omdat de testversie niet mee kan groeien met het aantal gebruikers.

Oplossing

Na inventarisatie van het programma van eisen en de toekomstplannen is de nieuwe database-structuur vervaardigd. Hierdoor is het platform schaalbaar, en is het makkelijk stapsgewijs nieuwe functies toe te voegen.

Daarnaast staat er een geheel vernieuwde webomgeving bestaande uit een gebruiksvriendelijke beheeromgeving en frontend.

Resultaat

Een gebruiksvriendelijk platform dat klaar is voor landelijk gebruik. Klussers maken in een handomdraai een profiel aan en het werven van klanten kan direct beginnen. Opdrachtgevers vinden in een paar klikken een lokale klusser. De Tjilpie-beheerder kan het platform op een efficiënte manier onderhouden en monitoren dankzij het centrale dashboard.

Tjilpie webapp

Benieuwd?

Wil je meer weten over wat maatwerk voor jouw bedrijf oplevert?

Vul jouw contactgegevens in via het contactformulier. Wij nemen direct contact met je op.

Als je meer weten over Tjilpie, bezoek dan de website.